Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Gospel Raakt & Verbindt

Gospel Raakt & Verbindt

Gepubliceerd: Vrijdag 02 november 2018 17:41

In Gospel Raakt en verbindt wordt er stilgestaan bij hoe gospelmuziek een brug kan slaan tussen Rotterdammers.

Gospelfanaat, muzikant en docent Leo Davelaar neemt je mee in de gospelscene van Rotterdam en laat je zien hoe íedereen geraakt en geïnspireerd kan worden door gospelmuziek.
Aflevering 4
In de vierde aflevering van Gospel Raakt & Verbindt wordt er een reeks bekende gospelliederen gezongen door de gospelartiesten. Elk lied heeft zijn eigen functie en betekenis voor de kerk. In deze aflevering wordt toegelicht waar de liederen voor staan. Swing mee en leer!


Aflevering 3
In de derde aflevering van Gospel Raakt & Verbindt komen er twee echte muziekliefhebbers aan het woord.
Zij vertellen over hun persoonlijke ervaringen met gospelmuziek en waarom zij de liefde voor gospelmuziek met anderen willen delen. Naast deze interviews, is er natuurlijk ook live muziek te horen en delen we weer gospelweetjes.


Aflevering 2
In deze aflevering van Gospel Raakt & Verbindt komen er twee powervrouwen aan het woord. Zij vertellen als moslima en christen over hoe gospelmuziek hun levens op positieve wijze beïnvloedt en inspireert. Naast deze interviews, is er natuurlijk ook live muziek te horen en delen we weer gospelweetjes.Aflevering 1
In deze aflevering vertellen Aldiner Laurent en Dudley Tjauw A Hing over de invloed van gospel op hun levensstijl en omgang met anderen. Verder zijn er live optredens en achtergrondinformatie over gospelmuziek.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services