Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Goslink geeft studentenkamerconcert op Stukafest Rotterdam

Goslink geeft studentenkamerconcert op Stukafest Rotterdam

Gepubliceerd: Vrijdag 22 februari 2019 17:17

Tijdens het Stukafest festival worden studentenkamers omgebouwd naar een podium voor muziek, dans en andere podiumkunsten. Harm Goslink Kuiper treedt op in de studentenkamer van Emiel aan de Beukelsdijk.

Harm Goslink Kuiper tokkelt zijn liedjes op zelfgemaakte gitaren en banjo’s. Zijn songteksten zijn vaak grappig en uit zijn eigen leven gegrepen. De in Rotterdam gevestigde artiest doet een unieke bijdrage aan de nederlandstalige muziek en ondersteund zijn werk met beeldende kunst en artistieke videoclips.

Het is een bijzonder gebeuren: de grenzen tussen artiest, podium en publiek vervagen volledig. Hierdoor hangt er een intieme, misschien een beetje ongemakkelijke, sfeer die iedereen nog wel even bijblijft.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services