Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Girl power tijdens het Shimmy Shake Festival

Girl power tijdens het Shimmy Shake Festival

Gepubliceerd: Maandag 13 november 2017 17:07

Schudden met de heupen! Vieren van vrouwelijkheid! Dat gebeurde tijdens de vierde editie van het internationale Shimmy Shake Festival. Vrouwen uit verschillende landen kwamen samen in Rotterdam-West. Tijdens het festival op het Maaspodium kregen zij de kans om hun vrouwelijkheid te ontdekken door middel van buikdansen.

Tribal Fusion buikdans was deze editie veel te zien, het nieuwe genre dat vrouwen door de hele wereld beoefenen. ‘Women empowerment’ is een belangrijk thema voor Shimmy Shake, vrouwen putten kracht uit de dans en zij voelen zich met elkaar verbonden wanneer zij Tribal Fusion buikdans beoefenen.

De reacties waren lovend: “Het was betoverend en mooier dan alle voorgaande jaren,” aldus een bezoeker.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services