Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
GEZOCHT: Rotterdamse kandidaten voor tv-serie over liefde en lust

GEZOCHT: Rotterdamse kandidaten voor tv-serie over liefde en lust

Gepubliceerd: Donderdag 27 juni 2019 13:35

Voor een korte serie die gaat over seks, liefde, seksualiteit en relaties zoeken wij kandidaten. In elke aflevering gaat Beke Olyrhook in gesprek over een vraag rond dit thema met een Rotterdammer. De serie wordt uitgezonden op OPEN Rotterdam en is daarna op social media terug te zien. Natuurlijk krijg je zelf eerst de opname te zien. Er wordt niets online geplaatst voordat we allebei tevreden zijn.

Hoe werkt het?
Per aflevering halen we een vraag uit een grote pot (en als het echt niet te beantwoorden is, dan heb je een wildcard en pakken we een volgende vraag) waarover we in gesprek gaan. Het is dus niet een interview, maar het staat je vrij om ook vragen te stellen aan Beke. De insteek is om diversiteit te hebben, in leeftijd, culturele achtergrond, seksuele voorkeur etcetera. De video wordt uiteindelijke zo'n acht minuten.
Voor de komende aflevering zijn we nog op zoek naar een Rotterdams meisje of jongen die zelf (of je ouders) uit een ander land komt en ook naar iemand die al een lange tijd (meer dan 8 jaar) in een relatie zit / getrouwd is.

Ken je (of ben je) iemand die hieraan mee zou willen werken? Laat het ons weten! Mail naar redactie@openrotterdam.nl, bel naar 010-8201702 of WhatsApp naar 0684138655 of reageer natuurlijk via onze socials.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services