Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Georginio Wijnaldum opent eigen Cruyff Court in Schiemond

Georginio Wijnaldum opent eigen Cruyff Court in Schiemond

Gepubliceerd: Dinsdag 11 juni 2019 18:01

Het Cruyff Court aan de Mayflowerstraat in Schiemond is vandaag heropend. Dit werd gedaan door niemand anders dan Georginio ‘Gini’ Wijnaldum. Het trapveldje is namelijk naar hem vernoemd en dat werd feestelijk gevierd. Een mooie mijlpaal voor de profvoetballer, die afgelopen seizoen de Champions League won met Liverpool.

“Ik vind het leuk dat er een veldje naar mij vernoemd is en dan is het ook nog een veldje waar ik vroeger zelf voetbalde. Dat is wel speciaal,” aldus de profvoetballer. Bij de opening zijn niet alleen kinderen uit de wijk aanwezig, maar ook jeugdvrienden van Wijnaldum zelf. Jeugdvriend Badr vertelt: “Het is prachtig. Het is een jongen die het verdient en ik ben trots op hem!”

Bij de heropening waren schoolklassen aanwezig die meededen aan verschillende activiteiten. Ze speelden rondjes panna-knockout, basketbal-wedstrijdjes en kregen de kans om met Wijnaldum op de foto te gaan en een handtekening te krijgen.

Naast de kinderen uit de wijk en jeugdvrienden, waren ook oud-profvoetballer Willem van Hanegem en wethouder Sven de Langen bij de heropening. De Langen speelde zelfs een potje FIFA op de playstation en precision-soccer tegen Wijnaldum.

Bekijk hieronder ons verslag van de opening.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services