Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Genomineerden Leraar van het Jaar: ‘Het gaat om de kinderen’

Genomineerden Leraar van het Jaar: ‘Het gaat om de kinderen’

Gepubliceerd: Donderdag 26 september 2019 15:26

Meester Appie van de OBS Nelson Mandela school en het docententeam van OBS De Schalm zijn genomineerd in het kader van de Leraar van het jaar verkiezing. Zij geven les op Zuid op geheel eigen wijze. Op vrijdag 4 oktober wordt de ‘leraar van het jaar’ bekend gemaakt.

“Bij mij begon het in groep acht. Ik had zo’n toffe meester. Ik dacht: ‘Wat hij kan, dat wil ik ook en dat kan ik ook’”, vertelt Ivar over hoe hij het onderwijs in is gerold. Nu is hij met zijn docententeam genomineerd voor de prijs van docententeam van het jaar. Een andere genomineerde is Appie Marbah van OBS Nelson Mandela.. “Ik ben zelf een kind uit deze school”, begint Appie zijn verhaal.

Hij wist naar eigen zeggen al jong dat hij iets wilde betekenen voor de kinderen. “Mijn vader was heel vroeg weggegaan en ik was de oudste met twee broertjes en twee zusjes. Dus ik voelde me al heel snel verantwoordelijk over hen. We hadden het niet breed. Dus ik ben gaan werken op de markt. Dozen weggooien voor tien gulden. Dus ik weet wat ik miste. Ik zie dat nu bij sommige kinderen ook en dat wat zij nu missen, willen wij aanbieden aan de kinderen”, vertelt hij openlijk over zijn motivatie om uiteindelijk te werken als pedagogisch medewerker.

Daar is hij dan ook voor genomineerd. “Ik heb al een prijs gewonnen als ik van de kinderen een high five krijg en zie dat ze happy zijn”, besluit hij.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services