Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Gemeente plaatst 60 nieuwe fietsnietjes in IJsselmonde

Gemeente plaatst 60 nieuwe fietsnietjes in IJsselmonde

Gepubliceerd: Donderdag 30 november 2017 08:26

Fietsers opgelet! De gemeente Rotterdam plaatst de komende tijd 60 extra fietsnietjes in IJsselmonde. Het project moet klaar zijn in december.

Met de plaatsing gaat de wens van veel bewoners in vervulling. Dankzij de nietjes krijgen fietsen een betere plek, terwijl de overlast beperkt wordt. “We merkten dat er bijvoorbeeld bij het Maasstad Ziekenhuis veel fietsen tegen bomen gezet werden”, vertelt Toos Landman van Stadsbeheer. Bewoners stoorden zich vaak dan ook aan het ‘rommelige’ straatbeeld.

De nietjes komen op de volgende 12 plekken: Molenvliet (bij kruisingen en bushaltes Aristotelesstraat en Spinozaweg), Spinozaweg (bij kruisingen en bushaltes Bierens de Haanweg, Elsschotstraat en Maasstad Ziekenhuis), Miltonstraat, Menanderstraat (Huis van de Wijk), Kreekplein, Admiraalswaard (achteringang Herenwaard 23), Bredenoord-Kouwenoord en de Groeninx van Zoelenlaan (bij tramhalte Edo Bergsmaweg en bushalte Hindersteinstraat).

Lees meer over IJsselmonde

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services