Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Gemeente peilt meningen AZC Beverwaard onder bewoners

Gemeente peilt meningen AZC Beverwaard onder bewoners

Gepubliceerd: Donderdag 17 december 2015 18:26

Inwoners rond de Beverwaard krijgen een brief waarmee ze online een vragenlijst kunnen invullen over de komst van een asielzoekerscentrum. In de vragenlijst wordt tevens hun mening gevraagd over veiligheid, voorzieningen, onderwijs en huisvesting in de buurt.

Het asielzoekerscentrum is voor 600 vluchtelingen voor de duur van vijf jaar. Het asielzoekerscentrum zal volgend jaar open gaan. Al eerder zorgde de komst van het azielzoekerscentrum voor grote protesten. Tijdens een informatiebijeenkomst werden de leus 'azc weg ermee' gescandeerd. Burgemeester Aboutaleb legde de bijeenkomst voor vijf minuten stil nadat de fluitconcerten te hevig werden.

De gemeenteraad neemt de uitslag van het onderzoek mee in het opstellen van een plan van aanpak dat begin volgend jaar wordt opgesteld. Wij vroegen op de Rhijnauwensingel aan de bewoners of ze de vragenlijst gaan invullen en wat voor antwoorden ze verwachten te geven.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services