Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Gebiedscommissievoorzitter Feijenoord blikt content terug

Gebiedscommissievoorzitter Feijenoord blikt content terug

Gepubliceerd: Vrijdag 02 maart 2018 14:16

De afgelopen vier jaar is er enorm veel vooruitgang in Feijenoord geboekt, vindt voorzitter gebiedscommissie Fatih Elbay. De jongste gebiedscommissie voorzitter van de stad is trots op wat hij met de Feijenoorders heeft bereikt en geeft tips mee voor de wijkraden, die er na 21 maart zullen zitten.

De subsidiëring voor de speeltuinen, veiligheid rondom scholen en Feijenoord City zijn een aantal dingen waar de gebiedscommissie mee bezig is geweest. Hij is er trots op dat ze heel veel hebben kunnen doen in het gebied.

Voorzitter Elbay stelt zich verkiesbaar voor de gemeenteraad dus hij is straks geen bestuurder meer in het gebied na 21 maart. Hij zegt zich nog wel altijd in te zetten voor het gebied waar hij geboren en getogen is. Voor de wijkraden heeft hij een verbindende tip: “Blijf met mensen in gesprek gaan en zorg ervoor dat je alle doelgroepen in je eigen wijk aanspreekt”.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services