Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Game-avonden voor slechtzienden aan de Schiedamse Vest

Game-avonden voor slechtzienden aan de Schiedamse Vest

Gepubliceerd: Zondag 21 oktober 2018 20:00

Er worden drie Game dagen georganiseerd op 7, 14 en 23 november voor mensen met een visuele beperking aan de Schiedamse Vest en Heindijk in Rotterdam-Centrum door Koninklijke Visio.

Deze zogenaamde Visio-Gamingdagen worden in drie edities gespeeld, opgedeeld in drie leeftijdscategorie├źn: 7 t/m 11 jaar, 12 t/m 17 jaar en 18+. De eerste twee dagen vinden plaats in de Visio-school aan de Heindijk in IJsselmonde. Tijdens de gamingdagen krijgen de deelnemers informatie over de toegankelijkheid op de Playstation en XBOX. Voor de deelnemers die de console zelf ter hand willen nemen, kunnen scherm en controllers aangepast worden zodat ze zelf kunnen gamen.

Koninklijke Visio is een expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen. Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs, arbeid en wonen.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services