Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
FunX en OPEN Rotterdam ronden winterschool af

FunX en OPEN Rotterdam ronden winterschool af

Gepubliceerd: Maandag 21 maart 2016 12:37

Het talenttraject winterschool van radiozender FunX en OPEN Rotterdam is afgelopen week afgerond. De Rotterdamse mediatalenten zijn nu dan echt klaargestoomd voor een beroep in de media!

De jongeren werken in teamverband aan een TV productie en een radio uitzending. Ter afsluiting van het opleidingstraject worden de radio- en tv producties uitgezonden bij FunX en OPEN Rotterdam en zijn ze terug te vinden op de websites en social mediakanalen.
De jongeren bedenken zelf een onderwerp en pitchen hun eigen idee kort aan de redactietafel zoals het werkt in een mediateam. Bovendien worden de jongeren geschoold in het promoten van hun producties via internet en sociale media. De afsluiting van het opleidingstraject vindt -net als de eerdere twee edities- plaats bij FunX in een uitzending van Jouw Stad Rotterdam. De jonge radio-en tv-makers worden live geïnterviewd en krijgen hun diploma uitgereikt. 


Bij FunX hebben de mediastudenten geleerd om radio te maken en bij OPEN Rotterdam lag de nadruk op video. Bekijk hieronder een van de filmpjes die door de studenten gemaakt is én luister naar de radiouitzending. 

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services