Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Franse voetbalfans vol vertrouwen in Rotterdam

Franse voetbalfans vol vertrouwen in Rotterdam

Gepubliceerd: Vrijdag 16 november 2018 17:37

Het Nederlands Elftal speelt vrijdagavond om 20.45 in de Kuip tegen het Franse nationale elftal. De Nations League-wedstrijd wordt bijgewoond door een paar duizend meegereisde Franse supporters en die hebben veel vertrouwen in een goede afloop voor hun ploeg.

De vorige wedstrijd tegen Frankrijk verloor Nederland nipt met 2-1, dus er is wat goed te maken, maar zo ver willen de Franse supporters niet gaan. ‘Nederland scoort een goal, maar Frankrijk scoort er weer twee’, zegt een Franse supporter. Een ander vindt de Franse aanvaller Antoine Griezmann ‘de beste speler van de wereld’.

De Fransen hebben zoete herinneringen aan Rotterdam en aan de Kuip. Frankrijk werd in 2000 immers Europees Kampioen op het heilige gras van de Kuip. In dat jaar organiseerden Nederland en België het EK.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services