Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Flyeractie Zevenkampse Nadia zorgt voor samenkomst van eenzame ouderen en gezinnen tijdens kerst

Flyeractie Zevenkampse Nadia zorgt voor samenkomst van eenzame ouderen en gezinnen tijdens kerst

Gepubliceerd: Woensdag 30 december 2020 01:12

Een aantal weken geleden bezochten we Nadia die aan het flyeren was voor haar kerstactie in Prins Alexander. Een actie waarbij ze eenzame ouderen wilde koppelen aan gezinnen, die een extra maaltijd konden koken en afgeven tijdens kerst. Nadia kwam op dit idee door mevrouw Blokker, die ze ontmoette in coronatijd. Ze zag dat de eenzaamheid van mevrouw Blokker niet uniek was en besloot meer mensen te willen helpen.

Met vrijwilligers en vriendinnen flyerde ze zich een slag in de rondte in Prins Alexander. Er reageerde een heleboel gezinnen, meer zelfs dan het aantal eenzame ouderen. Ze kon uiteindelijk 11 koppels maken, waarbij er maaltijden geleverd werden en liedjes gezongen op de galerij. Zo koppelde Nadia ook Cor en de familie Groeneweg aan elkaar. Het gezin besloot geen extra maaltijd te brengen, maar Cor gezellig uit te nodigen bij hen thuis op 2e kerstdag.

Ook mevrouw Blokker is door de actie en de reportage geholpen. Ze heeft er inmiddels veel nieuwe contacten bij in haar flat en ook familie heeft weer contact opgenomen.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services