Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Flow on air

Flow on air

Gepubliceerd: Vrijdag 08 september 2017 22:08

FLOW ON AIR is een spoken word-programma dat de jeugd een kans geeft om gehoord te worden.

 

 
 
 
 

 
Aflevering 5 - Etnisch profileren
In de seizoensfinale bespreken wij etnisch profileren. In een samenleving die dagelijks achteruit gaat en waar verharding en individualisering plaatst vind moet er gesproken worden. Politie agent dwight,activist insayno en spoken word artiest patrick ribeiro delen hun visie. Als klappen op de vuurpijl hebben wij Monta met liveband Bourbon Avenue.


Aflevering 4 - Vaders
In de voorlaatste aflevering van FLOW on air draait het om de vaders. Hoe belangrijk zijn vaders anno 2017? Luister naar de eerlijke verhalen van o.a Be Romy en Ivan Words.


Aflevering 3 - Ladies edition
In de derde aflevering van FLOW ON AIR draait het alleen maar om de vrouwen! Het is namelijk een ladies edition. De dames hebben heel wat te vertellen in deze vurige aflevering. Aflevering 2 - Seksualiteit 
Jongeren zijn heel vrij in hun doen en laten op het gebied van seksualiteit, maar is dit normaal of juist niet? Wat is normaal anno 2017! Sharif Noël, Gershwin en Unorthadox geven hun mening hierover onder leiding van vaste host : Y.M.P.


Aflevering 1 - Werkloosheid
In de eerste aflevering van FLOW ON AIR wordt het thema werkloosheid besproken. De jeugd kampt met een hoge werkloosheidsratio. Dat vinden wij raar, want iedereen heeft dromen en met de opkomst van social media ontstaan er jaarlijks nieuwe beroepen. Tomashii, DK en Le Seton vertellen alles over zichzelf en hun dromen onder leiding van host Y.M.P.

FLOW ON AIR is elke zondagavond te zien op OPEN Rotterdam tv.


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services