Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Flinke rijen voor drive thru op Zuid:  ‘Zo extreem druk dat we in het weekend dicht gaan’

Flinke rijen voor drive thru op Zuid: ‘Zo extreem druk dat we in het weekend dicht gaan’

Gepubliceerd: Dinsdag 23 februari 2021 15:10

Rijen met auto’s staan dagelijks voor het Hollywood Café naast de Kuip. Vanuit je auto bestellen en opeten achter op de parkeerplaats. De Drive Thru van het Hollywood Café doet het goed.

Door de coronacrisis moeten horecazaken creatief ondernemen. Zo begon, het restaurant gelegen naast de kuip, eerst met bezorgen en take away. Dat sloeg niet heel erg aan, dus keken zij verder en bedachten zij een drive thru.

Faat Passchier, staat normaal in het restaurant aan tafels te bedienen. Nu neemt ze buiten aan de achterkant van het restaurant de bestellingen van de gasten op. “Het is echt superdruk. Het verschil is nu dat je meer buiten staat. Maar de mensen die langskomen zien het echt als een uitje en dat maakt het superleuk om te doen!”

Veel Rotterdammers weten de drive thru te vinden. Het was in de weekenden zo druk, dat het restaurant besloot om in het weekend dicht te gaan. “Het was zo extreem druk dat wij ervoor kiezen om in het weekend dicht te gaan. Het veroorzaakte te veel verkeershinder”, vertelt Gabriël, marketingmanager.   

Door de drukte staat er nu een verkeersleider aan het begin van de straat en heeft de drive thru twee rijen waar je kan bestellen. Over een gouden tijd wil het restaurant niet spreken ‘Kijk deze zaak doet het heel goed, dus daar zijn wij blij mee. Maar wij hebben nog vijf andere vestingen die gewoon dicht zijn. Dus dat is niet echt fijn.’ Aldus Gabriël.


Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat
Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services