Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Flamenco, tapas en sangria in Delfshaven

Flamenco, tapas en sangria in Delfshaven

Gepubliceerd: Dinsdag 12 juni 2018 15:32

Pacific Enterprises Unlimited presenteert de 11e editie van Flamenco Festival Rotterdam, met Spaanse dans vol passie en pit. Hierbij verandert het terrein van Grounds in een dansschool, want er kan niet alleen gekeken worden, maar ook meegedaan!

Op zaterdag 23 juni van 14.00 – 23.00 uur vindt het Flamenco Festival Rotterdam plaats in de tuin en in de zalen van Grounds (Pieter de Hoochweg 125). Hierbij is er voor ieder wat wils, waarbij je kunt kijken, meedoen en leren van de Spaanse dans, maar ook Spaans eten en drinken zoals paella, tapas en sangría zijn aanwezig. Voor €3,00 kun je het terrein op en vrijwel alles van dichtbij meemaken. Ook zijn er twee betaalde optredens genaamd ‘Air Flamenco’, een verhaal over twee meisjes die elkaars taal niet spreken en communiceren met dans, en ‘Soniquete’, waarbij danseres Romina Toroz een pure vorm van Flamenco laat zien die ze geleerd heeft van maestro El Farruquito.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services