Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Filmmakers Eyecatcher en dichter M. maken prachtige ode aan Rotterdam

Filmmakers Eyecatcher en dichter M. maken prachtige ode aan Rotterdam

Gepubliceerd: Woensdag 25 maart 2020 13:52

Dat de coronacrisis ook mooie dingen oplevert, bewijzen filmstudio Eyecatcher, de filmmakers en stadspoëet M.. Samen maakten zij een prachtige ode aan Rotterdam, om zo de stad een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd.

“We leven in een vreemde tijd. Het normaal zo bruisende Rotterdam lijkt wel op pauze te zijn gezet. Als videomakers vroegen wij ons af op wat voor manier we ons steentje bij kunnen dragen”, zegt Niek Driehuis van Eyecatcher, de filmmakers.

Het levert deze prachtige video op. Kijk ‘Sterker door tijd’ hieronder.

Help jij ons mee?
OPEN Rotterdam laat graag zien hoe Rotterdammers tijdens de coronacrisis doorgaan met het dagelijks leven. Help jij ons mee? Deel je foto- en/of videomateriaal met onze redactie en wij nemen het mee in ons verslag. Uiteraard in een vorm die passend is. Hoe maak je een passende video? Klik op deze link.

Heb jij een goed verhaal en wil jij die met ons delen? We nemen graag contact met je op. Tag ons op social media of stuur een mail naar redactie@openrotterdam.nl.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services