Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
FietsMaatjes gezocht om met ouderen te karren door de stad

FietsMaatjes gezocht om met ouderen te karren door de stad

Gepubliceerd: Maandag 29 april 2019 17:01

Op een elektrische duofiets door de stad scheuren? Via FietsMaatje kan het. Samen met een oudere fiets je dan een rondje door de stad. Het initiatief van de Unie van Vrijwilligers Rotterdam zorgt ervoor dat ook zij die het niet meer kunnen een stukje kunnen fietsen. Nu zijn er natuurlijk wel vrijwilligers nodig, daarom worden er FietsMaatjes gezocht!

Het project FietsMaatje is onderdeel van het initiatief Rotterdamse Helden en specifiek bedoeld voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar. Met Rotterdamse Helden probeert de Unie van Vrijwilligers jongeren te laten merken hoe voldoenend vrijwilligerswerk kan zijn. Daarom bieden zij jongeren veel verschillende mogelijkheden om iets terug te doen voor de samenleving.

Als FietsMaatje hoef je natuurlijk niet alleen maar te fietsen; een pauze met koffie en gebak mag ook! Interesse? Aanmelden kan via de website van de Unie van Vrijwilligers.

Bekijk hieronder een eerdere video over Rotterdamse Helden!Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services