Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Feyenoord verliest steeds meer de titel ‘volksclub’

Feyenoord verliest steeds meer de titel ‘volksclub’

Gepubliceerd: Maandag 09 september 2019 17:27

Als je denkt aan Rotterdam komt al snel de naam Feyenoord naar boven. De club uit Zuid staat bekend als een echte volksclub. Een mooie titel, het legioen mist alleen de goede oude tijden toen de club meer open stond voor het volk.

De supporters laten blijken dat de verandering niet heel erg op prijs wordt gesteld. Eén van de geïnterviewden Hélène Meulstee vindt de grootte van de kloof te pijnlijk. Vroeger ging ze met haar zoontje naar de training. Daar stonden zij vlakbij de spelers en voelden zij een connectie. Nu rennen de spelers het publiek vaak voorbij.

Op de Beijerlandselaan spraken de bewoners veel lof uit over de club. De antwoorden kwamen vooral met elkaar overeen, namelijk dat Feyenoord veel diversiteit bevat. ‘De club is wel een beetje gekleurd er is een goede verdeling, ook spelen er veel talenten bij Feyenoord.’

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services