Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Feyenoord City nodigt supporters uit voor praatsessies

Feyenoord City nodigt supporters uit voor praatsessies

Gepubliceerd: Maandag 10 september 2018 15:06

Feyenoord City maakt graag gebruik van de kennis, ervaringen en inzichten van een brede groep supporters om mee te beslissen over het nieuwe stadion. In kleine groepjes gaan supporters het hebben over verschillende thema’s omtrent Feyenoord City.

Al eerder dit jaar zijn er levendige en interactieve sessies geweest met onder andere de Supportersraad en het bestuur van FSV de Feijenoorder. De voorlopige 110 eisen van supporters in het Programma van Eisen (PvE) van het nieuwe stadion zijn hieruit ontstaan.

De eerstvolgende twee sessies staan gepland op 8 en 16 oktober. Hoe meer supporters zich aanmelden voor de sessies, hoe meer sessies er uiteindelijk komen. Iedereen kan zich voor de sessies aanmelden. Aanmelden kan via https://www.feyenoord-city.nl/actueel/meld-je-nu-aan-voor-de-nieuwe-reeks-supportersbijeenkomsten/

Feyenoord City is een project van Stadionpark. Er wordt een nieuw gebied ontwikkeld, met daarbij een nieuwe Kuip.

Met de komst van Feyenoord City is het de ambitie om de omliggende wijken aan elkaar te verbinden. Het nieuwe icoon aan de Maas moet daarnaast zorgen voor een grootschalige stedelijke ontwikkeling. De transformatie van de publieke ruimte moet ervoor zorgen dat het een aantrekkelijk verblijfsgebied met nationale en internationale aantrekkingskracht wordt.

Hiermee hoopt Feyenoord City een trigger te zijn voor een nieuwe duurzame impuls aan Rotterdam-Zuid.

Voor meer info, bekijk hier het masterplan.
https://www.feyenoord-city.nl/wp-content/uploads/2017/04/3_Boek-Masterplan-OMA.pdfMeer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services