Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Feestje van Stichting Praat Met Mij

Feestje van Stichting Praat Met Mij

Gepubliceerd: Maandag 12 augustus 2019 14:01

De Rotterdamse Stichting Praat Met Mij wil eenzame mensen graag een fijne tijd bezorgen. Dat doen ze onder meer met online radio-uitzendingen, die worden verzorgd door enthousiaste vrijwilligers, waaronder Dennis van Velzen. 

“Deze stichting is opgericht door twee jongeren Giovanni Visser en Freek van Baaren. Het begon eigenlijk allemaal als een zolderproject genaamd TropicalWood. Eigenlijk in eerste instantie bedoeld als hobby, totdat er een goede vriend ze vertelde dat hij zich heel erg eenzaam voelde. Dankzij de radio kon hij nu met mensen chatten en naar de muziek luisteren,” vertelt Dennis.

Praat Met Mij is niet alleen online zeer actief, ze organiseren regelmatig evenementen om mensen bij elkaar te brengen. Dat gebeurt ook woensdag 14 augustus tijdens de Summer Party in café De Nieuwe Waterklerk. Diverse dj’s en Rotterdamse artiesten treden op van 20.00 uur tot 01.00 uur en entree is gratis.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services