Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Fashionable art van Wendy Buiter

Fashionable art van Wendy Buiter

Gepubliceerd: Dinsdag 18 juni 2019 16:35

De bijzondere vrouwenportretten van de Rotterdamse kunstenares Wendy Buiter zijn ontzettend populair. Op instagram weet Wendy haar duizenden volgers elke keer weer te verrassen met haar kunst. “Het zijn fictieve vrouwen en ik laat me heel erg inspireren door fashion, dus de lippen, ogen en oorbellen die springen er heel erg uit,” vertelt ze.

Wendy geeft de dames op haar schilderijen altijd een naam en ook daarvoor is een enorme achterban op social media erg handig. “Soms weet ik ook niet hoe ik ze moet noemen, en dan vraag ik het aan mijn volgers, zo zijn ze er direct bij betrokken.”

Saskia Boers is één van de grootste fans en afnemers van de werken van Wendy. Zij laat ons zien welke portretten zij in haar huis heeft. Blijft het hierbij of neemt ze nog wat mee?Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services