Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Fantastische input tijdens MORE-bijeenkomst met redactieraad

Fantastische input tijdens MORE-bijeenkomst met redactieraad

Gepubliceerd: Dinsdag 26 september 2017 11:02

Als je alles tot op de bodem wilt uitzoeken in Prins Alexander, moet je natuurlijk ook met de ‘wijkwatchers’ overleggen. Dat was maandag het idee tijdens de MORE-vergadering met de redactieraad. In het net geopende Wijkbedrijf het Lage Land kregen de mobiele reporters meer dan voldoende input.

 

Patty Ehrbecker van Buurtwerk, Marieke Bongaards van Cultuurscout en Rolf de Jong van OnsAlexander waren van onschatbare waarde. Ze wezen onder meer op de opening van een mobiel theehuis, de beste jammaker van Nederland en Tulpen uit Rotterdam, waarbij mensen leren bloemschikken en hun eindproduct geven aan anderen die het écht nodig hebben.

Maar de vergadering was natuurlijk ook een goed moment om kennis met elkaar te maken en onze uitgangspunten te formuleren. Verwacht meerdere reportages per week vanuit Prins Alexander, waarbij we aan alle wijken recht doen en een diversiteit aan thema’s behandelen, zoals trending, lifestyle, kunst/cultuur, maatschappij, sport en ondernemen.

Laat het duidelijk zijn: de mobiele reporters staan klaar. Tips zijn meer dan welkom op ons mailadres: more@openrotterdam.nl.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services