Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Ezki's Schoolleven

Ezki's Schoolleven

Gepubliceerd: Maandag 06 november 2017 10:54

Vanaf vrijdag 10 november begint bij OPEN Rotterdam de nieuwe televisie serie: Ezki's Schoolleven. 

Aflevering 8
Het leek eindelijk goed te gaan, maar Ezki zit weer in de problemen. Hoe zal hij dit oplossen?

 
Aflevering 7
Ezki gaat eindelijk de confrontatie aan met Tyrone en dit loopt heftig af. Hoe het nu verder zal gaan, weet niemand.
Aflevering 6
Ezki is er helemaal klaar mee. Niemand speelt meer de baas over hem. Vanaf nu neemt hij het heft weer in eigen handen en lost hij zelf zijn problemen op. Ondertussen krijgt Mo slecht nieuws.
Aflevering 5
Het tij lijkt te keren en het ziet ernaar uit dat Tyrone door de mand gaat vallen. Ezki is vastbesloten om Serena's vertrouwen terug te winnen en niemand zal hem hierin tegenhouden.Aflevering 4
Het ziet ernaar uit dat Ezki, Serena kwijt is, en plaats van haar terug te winnen, lijkt hij haar steeds meer van zich af te stoten. Ondertussen krijgt Mo goed nieuws.


 
Aflevering 3
Tyrone gooit zijn charmes in de strijd en, het lukt hem om de aandacht van Serena te trekken. Ze lijkt hem toch aardiger te vinden dan verwacht en Ezki ziet het meisje van zijn dromen langzaam maar zeker afdwalen naar de armen van zijn grootste rivaal. 
Aflevering 2
Ezki en Serena lijken steeds dichter naar elkaar toe te groeien. Mo & Mo ontdekken dit. Ondertussen blijkt Serena niet de enige te zijn die Tyrone's hoofd op hol doet slaan. 


 
 
Aflevering 1
Het is de eerste dag school en voor Ezki betekent dit eigenlijk gewoon weer een schooljaar van pesterijen en het slaafje van Tyrone spelen. Dan verschijnt Serena, het nieuwe meisje op school waar alle jongens achter aan zitten. Ook Ezki kan zijn ogen niet van haar afhouden, en tot zijn verbazing lijkt Serena hem interessanter te vinden dan hij had verwacht...Algemene trailer
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services