Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Euromast genomineerd als Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019

Euromast genomineerd als Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019

Gepubliceerd: Donderdag 03 januari 2019 15:37

Euromast heeft als enige Rotterdamse bedrijf een nominatie als Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019 in de pocket. De overige twee genomineerden zijn Hotel Okura Amsterdam en Van Der Valk Sassenheim-Leiden. De genomineerden worden bezocht door een vakjury die aan de hand van de uit te voeren opdracht en andere beoordelingscriteria de winnaar selecteert. Daarnaast is de Euromast ook genomineerd voor de publieksprijs. Tot zondag 6 januari kan er gestemd worden via www.besteleerbedrijfhoreca.nl/publieksprijs.

De wedstrijd is in het leven geroepen om leren in de praktijk te stimuleren en de waarde die leerbedrijven voor de horecasector hebben onder de aandacht te brengen. Scholen en leerlingen konden zelf hun favoriete leerbedrijven nomineren. De winnaar wordt bekend gemaakt op de Horecava 2019, die plaatsvindt van 7 t/m 10 januari.

Speciaal voor de publieksprijs heeft Euromast een video gemaakt. Bekijk deze hieronder.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services