Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Erasmus Universiteit Rotterdam viert opening gerenoveerde universiteitsbibliotheek

Donderdag 29 juni 2017 13:03

Erasmus Universiteit Rotterdam viert opening gerenoveerde universiteitsbibliotheek

Sinds oktober 2015 is er hard gewerkt aan de renovatie van de universiteitsbibliotheek (UB) van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Begin juni gingen de deuren al open, maar vandaag viert de universiteit de opening!

Het eindresultaat is een lichter, ruimer en een overzichtelijker gebouw. Het biedt studenten ruim 900 studieplekken en heeft een nieuwe entree.

Studenten beginnen zich ook al thuis te voelen in het gerenoveerde gebouw. Zo staat er om 8 uur 's ochtends al een rij. Vooral de studiecellen waar in afzondering en stilte geleerd kan worden voor tentamens zijn populair.

Iets wat eerst een plek om fysiek boeken te lenen was, is nu vooral een plek om te studeren, samen te werken en elkaar te ontmoeten. In eerste instantie is de UB een plek voor studenten en medewerkers, maar iedereen is welkom. Zo ook bijvoorbeeld als lid van het Rotterdamsch Leeskabinet, dat nu gevestigd zit in het hart van de bibliotheek.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services