Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

EO: "Rotterdam heeft oorlogsverhalen die meeste kans van slagen hebben"

Donderdag 09 oktober 2014 09:57

EO:

De Evangelische Omroep wil op 4 mei in Rotterdam een grote openluchtvoorstelling over de Tweede Wereldoorlog opvoeren. Volgens de EO is het belangrijk om op een nieuwe manier verhalen uit de oorlog te blijven vertellen.


"We hebben een mooi verhaal ontdekt in Rotterdam en we denken dat dit de meeste kans van slagen heeft. Het verhaal is op waarheid gebaseerd en speelde ook echt in Rotterdam af". Wat het verhaal precies is wil de EO nog niet bekend maken, maar de Breepleinkerk in Feyenoord zou de basis moeten zijn. 

De voorstelling is gepland voor 4 mei, vlak na de Dodenherdenking. De productie wordt ingetogener dan The Passion, die in 2012 in Rotterdam werd georganiseerd en waarbij zang en muziek centraal stonden. De overkoepelende NPO moet nog definitief groen licht geven voor de uitzending. 


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services