Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
En Nu?

En Nu?

Gepubliceerd: Dinsdag 03 oktober 2017 15:41

En nu? is een crossmediaal project waarin korte films fungeren als teaser om mensen met een vergelijkbaar dilemma hun verhaal te vertellen. De eerste twee films in de serie zijn Toes en Jermain en handelen over de thema’s ouderenzorg en gehandicaptenzorg.
Jermain
Jermain is de tweede film in het kader van het project 'En nu?'. Jermain is een verstandelijk beperkte jongen. Na veel wikken en wegen hebben de ouders besloten hem in een tehuis te plaatsen. Een korte film over het afscheid nemen van je rol als pedagoog.


 
Toes

In de eerste film van dit project gaat het over de dementerende Toes. Ze woont nog zelfstandig, maar wat is het moment voor haar kinderen om actie te ondernemen? Een korte film over het afscheid nemen van je rol als mantelzorger.
 

 
 
 

 
 

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services