Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
En het mooiste gebouw volgens de Rotterdammers is...

En het mooiste gebouw volgens de Rotterdammers is...

Gepubliceerd: Woensdag 07 november 2018 16:34

Met als aanleiding de Rotterdam Architectuurprijs 2018, gingen wij de straat op om Rotterdammers te vragen wat hun favoriete en mooiste gebouw is van Rotterdam. De gehele maand kan het publiek stemmen. Het gebouw met de meeste stemmen wint de grote prijs.

Deze maand kunnen mensen stemmen op hun favoriete Rotterdamse gebouw voor de Rotterdam Architectuurprijs. De jury van de Rotterdam Architectuurprijs heeft uit 52 inzendingen 10 gebouwen gekozen. De genomineerde gebouwen vertegenwoordigen het diverse Rotterdamse architectuur aanbod: van onderwijsgebouwen en woningen tot een zwemcentrum en ziekenhuis.

Wij peilen of de meningen op straat overeenkomen met de genomineerde gebouwen voor de Rotterdam Architectuurprijs 2018. Bekijk hieronder de video.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services