Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Eindelijk kleur in Afrikaanderwijk

Eindelijk kleur in Afrikaanderwijk

Gepubliceerd: Maandag 11 juni 2018 17:17

De 18 steunpilaren van de metrobaan tussen Rijnhaven en Maashaven zijn afgelopen week beschilderd door lokale en internationale artiesten. Het street art project heet Rotterdam Art Ride en is georganiseerd door Foundation Mesh en Marjon van der Linde.

“Het is denk ik belangrijk dat er verder wordt gekeken dan Kop van Zuid en Katendrecht, die het nu goed doen en heel erg in opkomst zijn”, vertelt Inger van Beek van Foundation Mesh. “Zodat mensen ook gaan ontdekken wat de Afrikaanderwijk en de andere gebieden te bieden hebben.”

De lokale partijen die hebben meegewerkt aan het project zijn: NIFFO gallery/recycle studio, Mart Bechtold, Hans Citroen, Danny Rumbl en de leerlingen van de Nelson Mandela school. Zoë Cochia van NIFFO gallery/recycle studio vindt het heel belangrijk dat jongeren aan dit soort projecten meedoen: “Zo kunnen ze laten zien dat ze meetellen en dat ze mee kunnen doen met dit soort projecten. Je merkt daardoor dat het zelfvertrouwen omhoog gaat”.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services