Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Einde WOII in Nederlands-Indië dit jaar herdacht met bijzondere vlaggen

Einde WOII in Nederlands-Indië dit jaar herdacht met bijzondere vlaggen

Gepubliceerd: Zaterdag 01 augustus 2020 15:07

Jaarlijks wordt op 15 augustus het einde van de Tweede Wereldoorlog herdacht. Dat gaat dit jaar anders dan de voorgaande jaren. Vanwege corona dit jaar geen massale bijeenkomsten, maar er is gekozen voor een andere manier van herdenken.

Stichting Herdenking 15 augustus 1945 biedt de mogelijkheid om een mooie familiefoto, uit die tijd, af te drukken op een vlag. Deze vlag kun je dan de 15e aan het balkon hangen. De foto’s moeten in het weekend van 1 augustus worden verstuurd, zodat iedereen die hieraan mee wil doen, op tijd de vlag thuis heeft. Er zijn geen kosten verbonden aan het aanvragen van de vlag.

OPEN Rotterdam heeft verschillende reportages gemaakt tijdens deze herdenking. Hieronder vind je het verslag van de herdenking van vorig jaar.


Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services