Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Eigenaar Bokaal opent nieuwe horecazaak bij Hofplein

Eigenaar Bokaal opent nieuwe horecazaak bij Hofplein

Gepubliceerd: Vrijdag 29 maart 2019 12:40

Ron de Jong, eigenaar van onder meer Bokaal, Weena en Supermercado, gaat een nieuwe horecazaak in Rotterdam openen. De nieuwe zaak van de horecaondernemer heet Fontein en komt in het Hofplein 19 gebouw. Dat gebouw is vorig jaar gerenoveerd.

Fontein krijgt een groot terras in de zon en je kunt er ontbijten, lunchen en dineren. De zaak is vooral gericht op zakelijke gasten. ‘Maar natuurlijk is iedereen welkom’, zegt Ron de Jong. ‘We geloven in de bruisende binnenstad die Rotterdam is. Vooral het gebied van Weena en de Coolsingel tot de Hofbogen ontwikkelt zich constant. Daarom openen we Fontein juist daar.’

De nieuwe horecazaak aan het Hofplein zal van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat open zijn. De opening van Fontein staat gepland voor eind mei, aldus Ron. Eerder maakten we een reportage over de onzekere toekomst van Bokaal en spraken we de horecaondernemer.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services