Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Eetfeest met resten van het kerstmaal op de Middellandstraat

Eetfeest met resten van het kerstmaal op de Middellandstraat

Gepubliceerd: Zaterdag 29 december 2018 15:26

Om voedselverspilling tegen te gaan én buurtbewoners te trakteren op een gezonde gratis maaltijd, is er in Middelland het ‘Kerst is Gewaste’ feestje.

Tijdens het Kerst is Gewaste feest worden er overgebleven ingrediënten gebruikt om verschillende maaltijden te bereiden. Verschillende chef koks bereiden gerechten voor. Ook helpen er veel vrijwilligers uit de buurt om de maaltijden te maken. “We hebben dit georganiseerd om mensen attent te maken op wat voedselverspilling eigenlijk is”, aldus Sarah Stolk van Slow Food Youth Network. Met overgebleven ingrediënten en producten zijn er ook ruim 60 kerstpakketten gemaakt voor gezinnen in Middelland die het nodig hebben.

Ook konden bewoners uit de buurt gewoon gezellig langskomen om een hapje te smullen, een goodiebag te maken of gewoon gezellig te dansen op de muziek van de dj.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services