Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Eerste thuishonk van wijkbedrijf Lage Land in de Burcht

Eerste thuishonk van wijkbedrijf Lage Land in de Burcht

Gepubliceerd: Dinsdag 11 juli 2017 18:12

Zagen, timmeren en boren. Er klonk vrijdag veel herrie bij het centrum van Pameijer aan de Sjanghailaan. Bewoners, vrijwilligers en medewerkers van Klus en Werk Oosterflank klusten daar aan de meubels voor een nieuwe Netwerk Lounge in De Burcht.

De meubels werden maandag overgebracht naar het verpleeghuis. De Netwerk Lounge vormt het eerste thuishonk van het Wijkbedrijf Lage Land, waarmee zorg, welzijn en ondernemerschap verbonden worden. Zo kunnen vluchtelingen daar mogelijk een bedrijf starten. Ook komt er een nieuw restaurant.

Een samenwerking tussen zorg- en welzijnsorganisaties Buurtwerk, DOCK, Lelie Zorggroep en Middin. In september moet de ruimte helemaal af zijn. “Wij zijn hier met iets heel moois bezig”, aldus projectleider René Hoeflaak.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services