Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Eerste namen Baroeg Open Air festival bekend gemaakt

Eerste namen Baroeg Open Air festival bekend gemaakt

Gepubliceerd: Maandag 06 mei 2019 11:34

Punk- en metalfestival Baroeg Open Air heeft de eerste namen voor de 2019 editie bekend gemaakt. De Zwitserse band Samael en het Belgische duo Vive La Fête staan 14 september op het podium in het Zuiderpark.

De band Samael speelt een belangrijke rol in de Zwitserse metalgeschiedenis en duo Vive La Fête uit Gent is al zo’n twintig jaar succesvol met een energieke combinatie van op new wave geïnspireerde electro en rauwe rockklanken.

Baroeg Open Air (BOA) had in 2018 een crowdfund nodig om door te kunnen gaan. Dit jaar is het festival niet meer gratis, maar wordt er een bescheiden entreeprijs in rekening gebracht. Deze extra inkomsten zijn nodig om het voortbestaan van Baroeg Open Air in de toekomst veilig te stellen en worden geïnvesteerd in het verder verbeteren van het programma, de horeca en het comfort voor de bezoekers.

De Early Birds tickets zijn nu verkrijgbaar en zijn €6,66,-. Bezoekers t/m 12 jaar hebben gratis entree. Meer info vind je hier: https://boa.stager.nl/web/tickets/327711

Foto door Brian van Rensen.


Kijk hieronder terug naar onze reportage van het festival in 2015.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services