Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Eerste jubileum voor foodfestival Ketels aan de Kade in Delfshaven

Eerste jubileum voor foodfestival Ketels aan de Kade in Delfshaven

Gepubliceerd: Zondag 12 augustus 2018 20:05

Het foodfestival Ketels aan de Kade toont dit jaar voor de vijfde keer middeleeuwse taferelen in Delfshaven. Dit eerste jubileum vond plaats in het weekend van 11 en 12 augustus.

Al vijf jaar lang is historisch Delfshaven toneel voor onder andere de Nederlandse eetgeschiedenis. Van Jeneverstokers tot zakkendragers en van rondleidingen tot zingende troubadours sierden de straten.

Twee dagen lang konden bezoekers zich in de middeleeuwen wanen, waarbij ze de verschillende tentoongestelde ambachten ook zelf mogen proberen te doen. Het festival dat tot in de late uurtjes doorging, eindigde met Joris Lutz & De Bombitas.

Bekijk de korte video om een beeld te krijgen van het eerste jubileum van dit foodfestival.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services