Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Eerbetoon voor overleden jeugdtrainer V.O.C. Piet van Schooneveld

Eerbetoon voor overleden jeugdtrainer V.O.C. Piet van Schooneveld

Gepubliceerd: Zaterdag 16 februari 2019 11:36

Erelid en jeugdcoach Piet van Schooneveld van de Rotterdamse Cricket- en Voetbalvereniging Volharding Olympia Combinatie (V.O.C.) in Schiebroek is op 10 februari 2019 overleden op de respectabele leeftijd van 95 jaar. Vanwege zijn overlijden heeft het bestuur afgelopen vrijdag een uitvaartplechtigheid gehouden voor alle leden en oud-leden.

Piet van Schooneveld heeft een cruciale rol gespeeld bij de opleiding van zowel jonge voetballers als jonge cricketers van V.O.C. Hij was het hele jaar door, door weer en wind, iedere woensdagmiddag en zaterdagochtend met V.O.C. pupillen aan de slag om ze de eerste beginselen van de sport bij te brengen.

Bij V.O.C. worden twee sporten beoefend. In de wintermaanden (september tot en met april) voetbal en in de zomermaanden (mei tot en met augustus) cricket. De vereniging is opgericht in 1895 en heeft in 2010 zijn 115 jarig bestaan gevierd.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services