Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Een Thanksgiving tour in Historisch Delfshaven

Een Thanksgiving tour in Historisch Delfshaven

Gepubliceerd: Vrijdag 24 november 2017 18:16

Een fenomeen uit Amerika werd ook gevierd in Rotterdam, namelijk Thanksgiving. In Delfshaven werd een Thanksgiving-tour voor Rotterdammers én Amerikanen georganiseerd door de meest gastvrije Rotterdammer: Eveline van Wanrooij.

Dit jaar was het extra feest. Het Amerikaanse familiefeest Thanksgiving werd voor de 5e keer gevierd in historisch Delfshaven. "Dit is een tour die gelinkt is aan Amerikanen en Thanksgiving" aldus Eveline van Wanrooij. Het doel? Deelnemers het verleden van Delfshaven laten zien. Delfshaven is namelijk een unieke plek. Vanuit daar vertrokken de pelgrimvaders, de stichters van Amerika, richting de Nieuwe Wereld, ofwel het huidige Amerika van nu. De tour ging onder andere langs de Pelgrim Brouwerij en het monument van de Pelgrimvaders.

OPEN Rotterdam loopt mee tijdens de tour in Historisch Delfshaven.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services