Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Een stukje Willemsbrug op je tafel

Een stukje Willemsbrug op je tafel

Gepubliceerd: Woensdag 25 april 2018 16:39

Linda Post maakt met haar bedrijfje meubelstukken uit restmateriaal van iconische Rotterdamse bouwwerken. Ze kon haar hand leggen op metaal uit het topje van de Willemsbrug. Met dit materiaal gaat zij twee soorten lampen maken.

Wat het voor Linda vooral heel leuk maakt is dat klanten altijd wel een herinnering hebben aan het bouwwerk waar het materiaal vandaan komt. Het is dan ook een belangrijke reden dat klanten geïnteresseerd zijn in de meubelstukken. Linda is namelijk al langer bezig met dit concept. Zo heeft zij bijvoorbeeld al bankjes gemaakt van de roltrappen uit de Maastunnel.

Wat betreft de Willemsbrug gaan de herinneringen vooral over mensen die dagelijks voor hun werk de brug over reizen. Maar een mooi voorbeeld van de Maastunnel is dat een stelletje een bank kocht omdat ze daar trouwfoto’s hebben laten maken.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services