Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Een stukje Maastunnel in je woonkamer

Een stukje Maastunnel in je woonkamer

Gepubliceerd: Zaterdag 23 december 2017 19:23

Een stukje van de Maastunnel in je woonkamer? Dat kan dankzij Linda Post. Zij maakt namelijk van de voormalige roltrappen van de fietsenmaastunnel een bankje!

Afgelopen week konden de nieuwe eigenaren hun ‘ROTTbankies’ komen ophalen. In totaal heeft Linda 120 banken gemaakt, die binnen een paar uur uitverkocht waren. “Inmiddels hebben wij ook een aardige wachtlijst met een paar 100 mensen die allemaal hopen dat zij een bankje kunnen bemachtigen”, vertelt Linda. “Ik merk dat er veel Rotterdammers zijn die allemaal een stukje Rotterdam in hun huis willen hebben.” Het was voor haar daarom ook geen grote verrassing dat het bankje zo succesvol is.

Op haar werkplaats ligt ondertussen al wat materiaal klaar voor het volgende project. “Dit rode staal kan eigenlijk maar één ding zijn, namelijk de Willemsbrug!”, zegt Linda. “We hebben in ieder geval genoeg materiaal om hele leuke dingen te gaan maken komend jaar.”Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services