Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Een kleine oase midden in de bouwput van de Coolsingel

Een kleine oase midden in de bouwput van de Coolsingel

Gepubliceerd: Donderdag 18 april 2019 17:45

Het is een vreemd gezicht: tussen alle werkzaamheden op de Coolsingel wordt achter tramhalte Beurs een tuintje geplaatst. Vanaf vrijdagmiddag is de tuin open om te wachten op de tram, een broodje te eten of te genieten van de zon.

De Coolsingel wordt in fases verbouwd en vanaf september wordt er gewerkt aan de Lijnbaan-kant van de boulevard. Tot die tijd wordt het verse asfalt aan de Blaak-kant niet gebruikt. Daarom wordt er achter de tramhalte Beurs een pocketpark geplaatst. Hierdoor is het stuk toch in gebruik. Leuk om te weten: de banken in het parkje zijn gemaakt van de oude bomen van de Coolsingel!

Volgens de planning is de verbouwing in maart 2021 af. In september wordt er begonnen aan het laatste gedeelte van de werkzaamheden; de Lijnbaan-kant.

Vanaf vrijdagmiddag is het pocketpark open om tussen de plantjes in de zon te zitten terwijl je op de tram wacht.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services