Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Ed van Gelder trots op jeugdvriend Jan Oosterbaan

Ed van Gelder trots op jeugdvriend Jan Oosterbaan

Gepubliceerd: Vrijdag 13 april 2018 17:34

Kickbokser en oud-crimineel Jan Oosterbaan heeft samen met Koen Scharrenberg een boek over zijn leven geschreven: Jantje O. Zijn jeugdvriend Ed van Gelder is trots en doet op een paar bijzondere plekken herinneringen op over hun vriendschap.

Ed en Jan zijn al veertig jaar goed bevriend met elkaar. “Wij zijn elkaar tegen gekomen en altijd vrienden gebleven”, vertelt Ed. De vriendschap van de mannen begon op De LTS op Rotterdam-Zuid, hun oude school. “Heel snel kwamen wij erachter dat leren niet echt ons ding was”.

Een andere plek waar Ed en Jan speciale momenten hebben meegemaakt is hun oude sportschool. Een plek waar de kickboks-carrière van Jan echt begon.

De aanleiding van het boek was het onterechte vastzitten van Jan. Maar dat was niet het enige, “Mijn boek gaat over motorrijden, mijn boek gaat over sporten en het gaat over van alles”, vertelt Jan.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services