Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Drukte bij bakkerij Arif voor Suikerfeest

Drukte bij bakkerij Arif voor Suikerfeest

Gepubliceerd: Zaterdag 23 mei 2020 16:58

De moskeeën zijn dicht en met een grote groep mensen bij elkaar komen mag ook niet. Het is voor moslims dit jaar een ander Suikerfeest dan dat ze gewend zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Bij bakkerij Arif op de 1e Middellandstraat is het rond Suikerfeest altijd druk en dit jaar was het zelfs nog drukker.

Voor Mohammed Haddachi, eigenaar van bakkerij Arif, is het best zwaar om een bakkerij te runnen en mee te doen aan de ramadan. Toch vindt hij het altijd een mooie maand: “Het is een hele gezellige maand.” Voor veel moslims is het jammer dat ze met een kleine groep Suikerfeest moeten vieren, maar één van de klanten bakkerij trekt zich daar niks van aan: “Met de familie zijn we met een stuk of 12, 13 man, maar ja we doen het stiekem.”

Voor velen is niet naar de moskee ook een gemis. Een van de klanten vindt het jammer, maar zou in deze corona tijd ook niet naar de moskee willen: “Nee dat kan niet. Het is goed. Iedereen is bij elkaar. Met veel zweet. Dat is niet goed. Ik vind het jammer. Je mist iets met het Suikerfeest."Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services