Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Drijvende boerderij tijdens de Wereldhavendagen

Drijvende boerderij tijdens de Wereldhavendagen

Gepubliceerd: Donderdag 31 augustus 2017 13:10

De Floating Farm opent haar tijdelijke bezoekerscentrum tijdens de Wereldhavendagen op 1,2 en 3 september. Het concrete doel achter de boerderij is om een drijvend melkveebedrijf te realiseren in de Merwe4Haven van Rotterdam.

Dierenwelzijn, educatie en duurzaamheid staan bij dit bijzondere project centraal. Economisch rentabiliteit en het dichtbij de consument staan zijn tevens belangrijke punten voor de initiatiefnemers.

"Er is geen betere datum om onze deuren te openen dan tijdens de Wereldhavendagen," aldus Peter van Wingerden, één van de initiatiefnemers. "We gaan er een beetje een feestje van maken omdat we blij zijn dat we nu daadwerkelijk met de bouw gaan starten".

Het boerenbedrijf is leuk voor jong en oud. Innovatieve technologie maakt het bedrijf interessant en aantrekkelijk voor de jeugd. Kinderen kunnen tijdens de Wereldhavendagen op de boerderij hun eigen verse kruidenboter maken.

Fotografie Suzie Geenen – Imagro BV. Onderschrift bij de foto: Albert Boersen, bedrijfsleider Floating Farm.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services