Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Drie verpleegkundigen vielen in op COVID-afdeling Erasmus MC:

Drie verpleegkundigen vielen in op COVID-afdeling Erasmus MC: "Prettig om zo iets terug te doen"

Gepubliceerd: Vrijdag 07 augustus 2020 11:56

In het Erasmus MC lagen een aantal maanden lang veel coronapatiënten. Verpleegkundigen Jessica, Sabine en Joni vielen in die periode in op de COVID-afdeling van het ziekenhuis en vertellen over hun ervaringen.

Het werk voor Jessica was niet zoveel anders toen ze werkte op de speciaal ingerichte afdeling voor coronapatiënten. “Het voelde prettig, want je kan zo nog iets terug doen voor de maatschappij.” Sabine en Joni moesten wel wennen aan het feit dat met verschillende mensen samenwerkten die zij daarvoor niet eerder hadden ontmoet.

Op sociale media zijn veel verhalen te zien over verpleegkundigen over de hele wereld. “Ik had eigenlijk wel verwacht dat ik een klap zou krijgen, vanwege al de berichten over de vermoeidheid. Uiteindelijk vond ik dat ook wel meevallen”, zegt Joni. Door het stijgende aantal coronabesmettingen in Nederland, stelt het ziekenhuis deze week een plan op hoe zij optreedt als het land weer in lockdown zit.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services