Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Door Rotterdam gassen, met super veel jassen

Door Rotterdam gassen, met super veel jassen

Gepubliceerd: Vrijdag 29 november 2019 16:48

Net als vorig jaar houdt OPEN Rotterdammers warm door middel van de jassenactie. Op 18 december worden de jassen in de Bethelkerk uitgedeeld aan mensen die rond moeten komen van een minimum inkomen.

De inzamelingsactie is ondertussen in volle gang. Sommige punten barsten bijna uit hun voegen door de hoeveelheid tassen en vuilniszakken met jassen. Anne en Gabriel maken een rondje langs een aantal punten en vloggen tijdens deze trip. Vanaf de Bethelkerk in Charlois naar Hoek van Holland, terug naar Charlois, door naar het centrum, terug naar Charlois, door de Maastunnel naar Delfshaven om af te sluiten bij, waar anders, de Bethelkerk in Charlois.

Na elk tripje lag de kofferbak van de auto overvol. Wil jij ook een jas inleveren? Bekijk DIT artikel voor meer informatie over de actie en de inzamelpunten!Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services