Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Dollen en geinen met biljartclub Europoort in Hoek van Holland

Dollen en geinen met biljartclub Europoort in Hoek van Holland

Gepubliceerd: Donderdag 28 februari 2019 17:46

Een gezellige sfeer, spannende wedstrijden onder het genot van een drankje en hapje met een gemiddelde leeftijd van 75 jaar. Dit beschrijft biljartclub Europoort in Hoek van Holland.

De biljartclub bestaat al sinds 1987 in Huis van de Wijk De Hoekstee. Met vijfenzestig leden is Europoort een van de grotere biljartclubs in de regio. “Naast het sportieve aspect is het sociale aspect ook erg belangrijk,” aldus Martin Boon, voorzitter van biljartclub Europoort.

Er worden bij de club elke week wedstrijden gespeelt. Leden die alleenstaand zijn kunnen altijd binnenlopen om te biljarten, zowel wedstrijd als vrij biljarten. Zo is Meneer Jansen, 79 jaar, alleenstaand: “Ik vind het leuk om een beetje te dollen en te geinen, misschien nog leuker dan het biljarten zelf.”

OPEN Rotterdam mocht van de gezellige sfeer proeven en ging langs in Hoek van Holland!
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services