Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Documentaire 180CC over jochie uit Rotterdam-Zuid

Documentaire 180CC over jochie uit Rotterdam-Zuid

Gepubliceerd: Zaterdag 23 februari 2019 12:29

De documentaire '180CC' van de Rotterdamse regisseur René van Zundert, ging tijdens Cinekid 2018 in Amsterdam in première, werd vertoond op IDFA én het Internationaal Film Festival Rotterdam. De film vertelt het verhaal van de 13 jarige Jose uit Rotterdam-Zuid, die meedoet aan een ‘rideout’ met een groep stuntfietsers.

De jeugddocumentaire geeft een bijzondere inkijk in het leven van de 13-jarige Jose uit Rotterdam-Zuid. Jose kan hoppen - op zijn achterwiel rijden - als de beste, en wil graag meefietsen met een 'rideout' met de stuntfiets groep Team Domina. Gaat het hem lukken mee te fietsen, en wat vindt zijn moeder hier eigenlijk van?

Deze zomer wil Jose maar één ding: meerijden met de beruchte stuntfiets groep Team Domina, een groep jonge stuntfietsers uit Rotterdam-Zuid. Tijdens een ‘rideout’ op de openbare weg laten zij aan de wereld zien wat ze het beste kunnen: hoppen. Vanwege de slechte reputatie van de fietsgroep zitten de plannen van Jose zijn moeder niet lekker, maar hij wil laten zien dat hij in staat is om goede beslissingen te maken. Wat zal hij gaan doen? Toch de wens van zijn moeder opvolgen of niet? En als hij het advies negeert van zijn moeder, lukt het hem dan om haar te laten zien dat hij gelijk had?

180CC zal op 3 maart 2019 om 19:25 worden uitgezonden door de EO op NPO 3.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services