Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Directeur RET: "Sprinter Sanyu Fernandes heeft echt wat teweeggebracht"

Donderdag 04 december 2014 13:30

Directeur RET:

De Rotterdamse editie van Race the Tube, een initiatief van OPEN Rotterdam, is online uitgegroeid tot een groot succes. Ook Pedro Peters, directeur van de RET, zag het Rotterdamse succesfilmpje voorbij komen op social media. "Sanyu Fernandes heeft echt wat teweeggebracht."


"Er zullen weinig mensen zijn die hem kunnen bijhouden, dus als die mensen nou allemaal de metro pakken, dan zullen wij het enorm druk krijgen", aldus Peters. Zelf heeft hij ook enthousiaste reacties ontvangen van reizigers:  "Mensen vertelden me met veel enthousiasme over het filmpje." De RET doet de sprinter een t-shirt cadeau. 

Bekijk de Rotterdamse editie van Race the Tube hieronder terug. Ook is het gesprek terug te luisteren met de Pedro Peters, directeur van de RET, uit de avondshow van Erwin v/d Bliek.


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services