Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Dilemma voor Feyenoordsupporters: naar de Kuip of naar het Stadhuisplein?

Dilemma voor Feyenoordsupporters: naar de Kuip of naar het Stadhuisplein?

Gepubliceerd: Donderdag 04 april 2019 15:07

Vanavond om 20.45 uur wordt de Eredivisiewedstrijd Feyenoord - SC Heerenveen in de Kuip gespeeld. Supporters van de Rotterdamse club met een entreekaart zitten met een dilemma: de wedstrijd in de Kuip kijken of uit solidariteit de wedstrijd boycotten en naar het Stadhuisplein.

Door een straf van de KNVB  zijn seizoenskaarthouders in Vak S vanavond niet welkom, omdat er in dat vak vuurwerk is afgestoken tijdens de thuiswedstrijd tegen PSV in december. Verschillende supportersgroepen zijn het oneens met de beslissing van de voetbalbond om Vak S leeg te laten en roepen op tot een boycot van de wedstrijd.

Op de Facebookpagina van het evenement ‘Feyenoord - Heerenveen kijken op het Stadhuisplein’ valt te lezen: ‘Aangezien wij met het hele stadion genieten van de sfeeracties op vak S hebben wij besloten solidair te zijn met de jongens die tijdens deze wedstrijd niet naar binnen mogen’

Feyenoord Fanhulp organiseert zelfs een heuse fanmars naar het Stadhuisplein. Om 19.08 uur, een verwijzing naar het jaar dat Feyenoord werd opgericht, zullen supporters vanaf Varkenoord vertrekken naar het plein.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services